Bemutatkozás

Rólam


Iskolai végzettségek/képzések:

Neurofeedback képzések az Országos Biofeedback és Neurofeedback független egyesület keretein belül:

TRÉNERI VÉGZETTSÉG

2021- Neurofeedback tréner 

Amplitúdó tréning (Frequency Band Training) módszertan, állapotfelmérés és komplex kiértékelést, továbbá a megfelelő tréning protokoll kiválasztása és alkalmazása.

2022 – Biofeedback tréner

2022 – Alfa/Théta tréner

2022 – SCP tréner 

Egyéb tanulmányok:

2021 - Természetgyógyászati tanulmányok - Egészségügyi modul

Europai üzleti menedzser - főiskolai diploma (ESZA/EBA - Bécs/Eu Diploma)

Enczmann Éva vagyok, Neurofeedback tréner

Életem során mindig kerestem a fejlődés, és a továbblépés lehetőségét. A saját életemben és a környezetemet támogatva egyaránt. Őszinte lelkesedéssel tölt el, amikor a hozzám forduló gyerekeket, felnőtteket segíteni tudom abban, hogy önmagukat meghaladva fejlődni tudjanak.  Akik készen állnak arra, hogy ezzel a tudományosan kifejlesztett módszer alkalmazásával megtapasztalják milyen, amikor testük és idegrendszerük megtámogatásával fejleszteni tudják önmaguk tudatos működését és ez által egészségesebb, teljesebb, nyugodtabb életet élhetnek. 

Fontos számomra, hogy folyamatosan képezzem magam és fejlesszem a tudásomat, hiszen csak így tudom a hivatásom a lehető legmagasabb szinten végezni.      

Életem során saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mekkora jelentőséggel bír a megfelelő agyi működés. Egy traumán estem át, melynek következtében az agyam elveszítette a kontrollt a testem bizonyos részei felett. Komoly betegségem lett.

Nem vetettem alá magam a szokásos orvosi procedúrának. Életmódot váltottam, és mivel régóta foglalkoztatnak azok a tudományos és alternatív módszerek, melyekkel a test öngyógyító funkciói visszaállíthatók, a nyugati orvosi módszerekkel szemben egy alternatív utat választottam. Ezáltal megtapasztaltam a saját testem öngyógyító és megújító képességét. Jelenleg természetgyógyász tanulmányokat folytatok, hogy ezt a tudást tovább bővítsem.

Nem csak hiszem, hanem tudom is, hogy az emberi test csodákra képes.

Amikor a Neurofeedback módszerrel találkoztam, azonnal igent mondtam rá. Elsajátítottam a Neurofeedback amplitúdó tréning módszertanát, melynek alkalmazásával azt tapasztalom, hogy bizonyos idegrendszeri folyamatok támogatása csodálatos módon hat az ember fizikai, testi, lelki és szellemi működésére és elősegíti a test önmegújító, önregeneráló mechanizmusait.

A Neurofeedback tréninggel az agy újra tanítható és a test működésében komolyabb rendeződéseket, változásokat lehet elérni. Mindez az agy neuroplaszticitásának, vagyis annak a természetes képességének köszönhető, hogy az agy az egész élet során folyamatosan változik és képes újra szervezni magát.

A Neurofeedback tréning egy nagyszerű kiegészítő terápiás módszer. Gyermek- és felnőttkorban egyaránt eredményesen működik, alkalmazásával valóban tartós változásokat lehet elérni és ezzel egy egészségesebb, teljesebb, nyugodtabb életet lehet megalapozni. 

Örömömre szolgál mindazok megkeresése, akik készen állnak arra, hogy a tudományosan kifejlesztett Neurofeedback módszer alkalmazásával megtapasztalják azt, hogy a testük és az idegrendszerük milyen csodálatos módon képes megújulni és fejleszteni önmagát!